Ge mig sol och värme!

Rugg och burr på er allesammans.

Vilken tråkig dag det har varit idag. Hela humöret och stämningen blir så slö och tråkig när det är såhär, regn och molnigt. Förhoppningsvis blir det bra väder imorgon, som ryktena säger. Då blir det lite jobb och tjäna igen lite cash som man har slängt på.. ja, var det nu var, ingen vet!

Syrran kom inte förbi på frukost, men hon kom i min och Melwins förmiddags nap. Vi satt faktiskt mest framför datorn idag, trevligt att ha henne här, men man roar sig ju hellre med någonting annat när man har finbesök.
Melwin har nog känt av den tråkiga stämningen idag också, han har varit jättetrött hela dagen och mest sovit.

Idag har Robin flyttat till Stockholm. Som tur var får man väl säga, så har vi inte haft jätte tighta träffar de senaste månaderna, så förhoppningsvis ska man väl inte behöva sakna ihjäl sig efter honom, innan man träffar honom igen.
Tycker bara att det är jätteroligt att Robin äntligen har kommit iväg och får börja om på nytt. Stöttar honom in i det sista och kommer göra mitt bästa för att behålla den kontakt vi har.

Får se till att ringa Robin nästa vecka och planera in någon helg när jag och familjen kan komma upp och hälsa på och fika på ställen som inte finns här, gå på grönan och vädret tillåter kanske. Nae, allt med att Robin har flyttat, är bara positivt tycker jag!

Andreas har gått runt lägenheten med våran nybadade glada men trötta son och försökt få honom att sova, och nu tror jag att han lyckades. Melwin ligger i sin spjälsäng och sover nog nu. Så då var det dax för ett glas vin och en bra film med Andreas.

Puss hej


Torsdag



Hej allesammans!

Idag började dagen så otroligt skit sämst. Skulle betala hyran och kollade kontot och fick chocken över att man kan ha sån otroligt dålig koll över sina pengar, att man fan har gjort av med hur mycket som helst och har ingen aning om vad pengarna har gått till. Så mycket tårar och panik över detta. Som tur var, får man väl säga, så skulle jag, syrran och morsan iväg, bara vi tre. Skulle handla lite på Maxi, sen skulle jag och syrran ta en fika på Ikano.
Hemma gjorde jag ändå ingen nytta med mitt skithumör.
Mamma hjälpte mig en bra bit på vägen och gav mig lite pengar som jag kommer hålla väldigt hårt i denna månad!

Även att det inte vart en krona över till någon inredningsshopping, så var det väldigt trevligt att bara vara på stan och prata av sig med systrami.
Så får väl säga att dagen har varit väldigt bra, trots den värdelösa morgonen som bara var åt helvete.
Dock fick syrran oturen med sig. Hon GLÖMDE 500 kronor på toan inne på Maxi och när hon kom på det och sprang tillbaka för att kolla om dom var kvar, var dom självklart inte det. Giriga jävla Linköpingsbor. Usch!!

Efter många timmar utan min underbara familj, kom jag hem och Andreas polare satt i soffan och spelade NHL och Andreas och Melwin stod i köket och fixade käk till Melwin. Den känslan är så underbar! När man ser sina grabbar det första man gör när man kommer hem.. Nu syftar jag såklart på Melwin och Andreas ;)
Andreas berättade att Melwin hade haft en utav sina dåliga dagar idag, men när jag kom hem var han så glad.
Säkert för att mamma kom hem med en ny dregellapp åt honom ;) Han fick även två nya bodysar och två nya byxor utav mormor.

Nu sover han med alla kläderna på. Han somnade tidigt idag och jag trodde att han skulle vakna en gång till innan natten, men så vart inte läget. Så han får väl sova med kläderna på tills han vaknar nästa gång! Lilla älsklingen!!

Mamma och syster åkte föresten nyligen här ifrån efter 2½ timmars struntprat i vårat fina kök. Gud vad glad jag vart när de kom bara sådär impuls och tog en kaffe, så vi kunde prata massa gamla minnen!
Saknar de här kvällarna när man bara sitter och prata om allt och ingenting, och det gjorde nog syster också, så vi bestämde att hon ska komma tidigt imorgon bitti och äta frukost med oss och umgås lite med mig och Melwin när Andreas jobbar! :D

Nu väntar Andreas otåligt på att få fixa lite på sin blogg, så ska väl låta honom göra det. Så uppdaterar jag mer imorgon.
 Glöm inte att kika in på Andreas blogg och kolla www.melwinspappa.blogg.se.
Puss och kram, ses på stan!

Melwin

Hej alla glada ;)

Ja, idag är iaf jag nöjd och glad! Mormin har varit på en fika hos oss idag och kollat på vårat nya vardagsrum som är så otroligt jättefint nu. Igår köpte vi en ny tv-hylla. Det är jättefint här nu och jag stormtrivs, äntligen, efter 6 månaders tid.
Nu tänkte vi inte lägga så mycket mer pengar på vardagsrummet, utan vi tänkte fixa balkongen lite nu, en heltäckningsmatta, några snygga utemöbler och några blommor.. så blir det perfekt!

Annars då, igår var Andreas ledig, så vi tog hans lediga tid och åkte in till staden för att träffa Robin, hans mor och hennes nya teddy bear. Hur trevlig som helst!
Vi tog en fika och sen vart det en sväng på stan och kollade runt på lite prylar.
Melwin dock, var verkligen inte sig själv, vilket han inte har varit på nästan en vecka nu. Han gråter oftast när man inte är vid honom, han vägrar ligga i vagnen, han gråter när han ser folk.. ja faktiskt, till större del iaf.
Det var inte många timmar på gårdagens dygn som han var nöjd.

Och idag fick jag chocken när han började gallskrika när mormor kom. Jag visste ju att i 3 månaders ålder så kan de bli tykänsliga och de blir osäkra på andra människor. Men mormor som han träffat så ofta.
I vilket fall som helst så fick jag som tur var prata av mig lite med mamma, och hon förklarade, som jag egentligen hade anat, att de är en period i småbebisarnas liv, där de är väldigt mammiga och pappiga och de testar sig fram hur kort eller långt tålamod vi har.
Eftersom vi nu har trott att det kanske kunde ha berott på någonting annat, så har vi alltså, plockat upp honom ur vagnen så fort han har sagt ifrån, plockat ur honom om han är i någon annans famn, ja, i stort sätt gjort allt han vill att vi ska göra.
Så nu blir det långa dagar hemma hos familjen Pedersen, när vi inte ska ge oss så lätt här hemma. Kommer bli väldigt jobbigt. Men när han börjar komma upp mot åren måste han ju faktiskt kunna leka lite själv, kunna prata med andra osv osv. Ja, ni förstår säkert!

Nu ligger det lilla livet och sover, efter att ha somnat.. i mammas famn (SKÄÄÄÄMS MAMMA) :$
Jaja, efter denna gången, DÅ ska jag inte vara så lätt!
Nej men faktiskt, det är väldigt svårt. Han har blivit så stor, så fort, det är svårt att hänga med i svängarna.

Nu ska jag göra iordning en flaska tills älsklingen vaknar, sen blir det laga potatismos, spenat och fiskpinnar. Mjami!

Pusshej






Jag blir så trött!!!!



Hallå där.

Nu är jag hemma efter VÄLDIGT dålig uppdatering och från en sjuhelvetes vecka.
Har varit i Skövde förstår ni och hela veckan har varit så oerhört onödig!
Det började med tjafs med svärmor redan INNAN vi åkte dit, men dumma som vi var så drog vi väl med iaf, även att vi nästan 100% säkert kunde veta att det skulle fortsätta när vi kom fram.
Jaja, tack och lov. Nu är denna vecka över och nu börjar en ny, jävligt bra förhoppningsvis!

Dopet som vi skulle ha den 23 augusti, blir inte av, pga att när man ber folk om hjälp så ska det vara så oerhört svårt allting, allt är bara så jättejobbigt och jättekrongligt, men ändå erbjuder man sig att hjälpa till..... nej, det där förstår jag mig inte på!
Väldigt tråkigt, men dessto roligare när man kan spara ihop egna pengar till dopet och vara nöjd och glad över vad man själv har åstadkommit. Vi kan ha våra egna ideér och göra precis som vi vill utifrån våra egna pengar.
Så tur i oturen får man väl säga om den saken!

Sen måste jag nog kräkas ut lite skit till, att jag har en egen familj nu, några att ta hand om, några som älskar mig, några som skulle göra allt för mig och jag likadant, är tamigfasen den bästa som hänt mig.
Och folk som inte kan acceptera att jag faktiskt inte har någon extra energi till att leka morsa åt någon som faktiskt redan HAR en morsa ;)
Jag har mitt eget liv nu, jag går min egen väg och min familj är det jag bryr mig mest om!!
Min släkt och mina vänner gör jag allt för att ha kontakt med och kunna prata med som vanligt, och jag vet att vissa faktiskt förstår hur det är att växa upp och bli en VUXEN människa och accepterar att jag inte har tid som förr att  te.x sitta och snacka skit i telefonen i flera timmar.
Kanske istället njuta av de småtimmarna man får ihop, laga mat tillsammans, gå ut och gå svängar och gå på stan, fast vet ni vad? Passar det inte, så håll er jääääävligt långt borta! Nu är jag trött på er smågnatare.
Och hur jag och min sambo ska sköta våran ekonomi, våran son, vårat hem, våra jobb.. det vet vi bäst själva!!
Detta var den sista slöseri med tiden jag gav er nu.

Så, lite gladare inlägg kommer nu framöver.
Puss hej 

Måndag

Hallå allihop!

Idag har varit en lång dag för lille Melwin (om inte ännu längre för hans oroliga mamma)!
Vid 11.30 var det dax att gå till barnavårdcentralen och ta SPRUTOR! Det lilla livet var så glad hela morgonen och hade inte en aning om vad som skulle hända timmarna senare, så jävla jobbig känsla!
När vi kommer dit är han fortfarande glad och skrattar och ler massor åt barnmorskan, han hade gått upp en massa i vikt och blivit mycket längre sen senast vi var där.
När vi var där senast så var han 7 veckor och vägde 5000g och var 58cm lång.
Nu är han 3 månader och vägde 6980g och 63cm lång! Jättestora killen!!

Sen var det dax för sprutORNA! Vad hemskt det var!! Den första reagerade han inte så jättemycket på, men den andra gjorde jätteont. Usch, lilla grynet! Men sen fick han två plåster på vardera lår och rätt som det var efter några minuters tröst kom ett leende. 
Efteråt vart han helt slut, ögonen bara rullade på honom. Ville bara lägga honom i vagnen så han skulle komma i ro, men vi fick sitta kvar en stund och fylla i lite papper, frågor om hur vi mår osv.

SEN.. mina vänner.. har vi hittat en ny SOOOFFFA!!!! ÄNTLIGEN! Våra äckliga gamla skinnsoffor är vi så otroligt trötta på nu. Så vi fick sålt på en bilbaslåda och passade på att köpa en ny soffa för pengarna. Det kommer bli så jäkla snyggt! Finaly får man lite snyggt i hemmet.
Vi är på god väg iaf, igår passade jag på att spika fast lite sladdar runt listerna så det försvinner lite och så plockade vi bort våran stora klumpiga baslåda som stod i ett hörn och bara skräpa.. Tyckte jag, lite svårare var det ju för Andreas att plocka bort den, men efter mycket tjat så gick han med på det <3

Nu har Andreas fått pli på sitt hår och han är jättefin! Det vart mörkblond nu! Passade honom perfekt. Nu fattas det bara en ganska rejäl trimning på skallen, så blir det så bra! Karln har ju snart lika långt hår som frugan sin.

Fanny var förbi en snabbis idag också, vi gick förbi simhallen och kollade öppetider, vi ska börja träna förstår ni! Gud vad skönt! Behöver VERKLIGEN träna upp mig lite och ner, eller hur man säger. Haha!

F.ö har dagen varit väldigt bra! Känner att det kommer bli en sånhär natt när man bara inte vill gå och lägga sig. Bara vill vara uppe och umgås med Andreas. Dock ska ju han upp och jobba tidigt imorgon, så inget positivt alls med att man blir såhär gossugen framåt kvällen!

Nu ska jag väl ta vara på de sista timmarna av dagen med honom!
Sköt om er allesammans. Peace




 


Hallå

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev. Har faktiskt haft fullt upp eller kanske är det så att jag haft väldigt lite att göra och bara njutit av det?!

Jag har jobbat i några timmar hemma hos mina föräldrar, hjälper min pappa att måla hus. Fick in lite extra pengar, dock inte alls mycket, då det kronglade en hel del och nu är ju det fina vädret borta och i regn målar man ju inte gärna.
Fick lite tid över med syrran också, då mamma var barnvakt åt Melwin. Vi tränade, vilket jag inte har gjort på säkert över 1 år sen nu, så man fick ju vad man förtjänade, en rejäl träningsvärk och nackvärk :S

Efter lite jobb och en trasig nacke, åkte jag och Melwin hem igen och Andreas kom hem med hamburgare som han stekte iordning och gjorde så mysigt!
Kvällen var ju så fin då, så vi drog till Berg och slog oss ner vid kanalen och lyssnade på Thomas Ledin som spelade där! Väldigt mycket folk och VÄLDIGT mysigt!
Melwin sov under hela tiden, perfekt väder för honom att sova ute i vagnen!
Jag och Andreas fick mycket tid då också, vilket var väldigt skönt. Vi pratade om framtiden och allt vad det innebär.

Andreas har färgat håret också, från brunt till blondt. Och alla vet väl hur man ser ut efter 2 blonderingar?
Hihi, man vill ju inte gärna flina, men det måste man ändå. Gul och orange är han för tillfället. Men strax ska vi ner till ICA och köpa mörkblond hårfärg, så kommer det bli kanon.
Mamma tänkte färga håret också, lite blondare. Får hålla tummarna för att det blir så!

Ikväll blir det plocka undan allt patrask som är undanslängt över hela lägenheten, dax att börja få iordning efter 6 månader tycker jag + att Melwin snart kommer börja krypa.. Då kan man inte ha en massa sladdar och skit ligga skräpandes.

Lägger ut lite prylar på Tradera ikväll också, lägger ut länkarna, så får ni gärna lägga ett bud om något skulle intressera.
Kan ju redan tala om att jag ska lägga ut en stationär riktigt fet dator, några omvårdnadsböcker och ett gamecube. Hör av er om ni känner att något lockar.
[email protected]

Hej på ett tag.
 PS. Bild på sängen får ni idag också DS
          


Underbar dag



Hej hej everyone!

Idag jobbade Andreas som vanligt igen och jag och Melwin vart ensamna. Ja, ett tag iallafall. Vi fick finbesök utav Robin!
Jag och Melwin mötte Robin nere vid affären, så köpte vi lite potatis till min specialpotatismos som nog vart en favorit hos Robin, om han inte ljög när han sa att den var god förstårs!

Sen kom pappa hem, på moppe??????? med en polare. Vi pratade lite om hur dagen hade varit och kollade en snutt på Greveholm. Sen kom Fanny! Hon berättade att hon hade haft det jätteroligt i Stockholm och att Brittan var jättebra.
Vi drog till IKEA som vi hade bestämt kvällen innan, och köpte Melwins nya säng!!
Vart dock oerhört ledsen och besviken först när vi kom dit, för bland alla spjälsängar, så fanns ju såklart INTE den.
Så fick väl ringa till Andreas med den tråkiga nyheten och bestämde mig för att köpa ett TVbord eller någonting istället. Så när vi gick runt där en sväng och senare igenom barnavdelningen igen, ja men vad står inte där då?! I ett visningsrum?! Den sängen som jag ville att Melwin skulle ha!!

Men det berättade jag ju såklart inte för Andreas, det fick bli en överraskning när vi kom hem!

Efter ett jävla pill och när nerverna är utanpå huden, så får vi äntligen ihop sängen, och den vart PERFEKT!
Nu sover våran lilla solstråle, han tittade sig lite intresserad runt i sängen först, men det varade inte länge, efter kvällsbadet blir han alltid så trött och avslappnad. Lilla älsklingen! <3 Mammas lilla liv!

Nu har man plockat iordning och städat för kvällen, tänkte lägga ut lite prylar på Tradera, sen blir det sängen (min säng förstårs, med hade gärna sovit i Melwins också! Bild på den kommer).

Godnatt med er allesammans. Puss puss



Finbesök

Hallå där!

Idag vart en riktigt seg morgon för oss alla 3. Hade väl bestämt oss för att gå upp vid 8, då vi skulle få besök av Andreas släktingar vid 11, men blev kvart över 9 istället.
Upp som ett skott och började fixa iorning Melwin, för självklart fanns det ju ingen frukost hemma, så ner till affären var vi tvungna att skynda oss, men som "tur" va så ringde morbror Lasse och talade om att de blir försenade.
Då kunde vi äta frukost och städa iordning i lugn och ro och jag fick ta en snabbdusch.

Vilka oerhört härliga människor! Först får man såklart kramar av allihopa och alla är på jättebra humör. Man glömde bort väldigt fort att man var trött och sliten och sönderstressad en halvtimma innan.
Fick träffa Melwins gammelfarmor också, väldigt go. Melwin fick en liten present av henne, 500 kronor. YES! tänkte jag, nu kan jag äntligen köpa en ny spjälsäng åt Melwin. Det var det som fattades för att vi skulle få råd.
Sen fick jag träffa morbror Lasses frus bror Conny (<-- ni fattar va? ;D) också för första gången.
Väldigt trevlig! Han och Melwin tyckte vääääääääldigt mycket om varandra.
Innan allihopa kom var Melwin övertrött och jätteledsen, men så fort han hamnade i famnen på Conny som somnade han!

Vi tog oss tid och gick ner till Cloetta allesammans, Conny skulle såklart köra vagnen hela vägen dit, inne på Cloetta och hela vägen hem, vilket bara var jättebra för oss slitna småbarnsföräldrar ;) Och Melwin sov, HELA vägen! Skönt för honom som innan var så trött och ledsen.

Jätte trevlig promenad! Hade bara önskat att de stannat längre.. Men Lasse blir så lätt uttråkad och skulle hinna med hela Östergötland innan det skulle hem till Jönköping igen. Så där var det fulla rullar hela tiden, det var knappt så han gick med på att GÅ ner till Cloetta.

Robin skulle kommit hit idag egentligen, men var för sleten för att ta sig hit idag. Så det blir imorgon.
Och då har jag lovat bjuda på hemmagjord potatismos och falukorv! Saknar Robin nu, så tycker att det är dax att han kommer. Usch, vill inte tänka på hur det kommer bli när han flyttar upp till Stockholm.

På tal om Stockholm, så har min syster varit och sätt på Brittan igår och idag skulle hon på Gröna Lund om jag minns rätt. Vid 23 kommer hon hem. Så ska bli väldigt roligt att höra hur hon har haft det och hur många toasters Brittan får för sin konsert.

Nehepp, (som de flesta inläggen brukar sluta, ni har inget förslag på någon annan avslutningsfras? :P) har inte ätit något vettigt på hela dagen, så måste ner till affären och köpa käk. Sen blir det nog kolla på The Wrestler ikväll.
Och sova TIDIGT ska jag tamigtusan göra ikväll med.

Puss och kram!

            

Lite nya idéer

 
     Hej allihopa!

Nu tänkte jag börja om på bloggen och börja rikta in mig på min son istället!
Kan tänkas att det är trevligare att läsa om och för mig blir det nog lättare att uppdatera om jag får skriva och rikta in mig lite mer på Melwin och våra dagar tillsammans.
Men lite tjafs och skvaller får jag ändå såklart plats med, ifall det skulle dyka upp någonting!

Imorgon börjar Andreas jobba och jag och Melwin blir ensamma hemma för första gången på en månad. Det blir mysigt och förstårs så känns det skönt att få veta att man faktiskt klarar av honom själv. Man blir lite tvivelaktig när man alltid har karln vid sin sida och när vi alltid hjälps åt.

Har sålt av alla Melwins 50-56 kläder nu, varenda ett utav dom. Förutom hans underbara björn overall som han hade. Den är så fin,  det var vi bara tvugna att spara!

Oj, var nära på att glömma.. Idag har jag fått förslag om ett ledigt jobb på Statoil. Så jag skrev CV och skickade iväg. Har lite hopp om det ändå, en kompis till mor min jobbar där och lovade att lägga ett gott ord för mig! Nu får vi verkligen hålla tummarna! Så man kan få in lite extra floes och skämma bort Melwin och kanske karln en smula ;)
Blir nätter och helger isf, spännande!

Annars är allt helbra! Melwin är glad och uppåt som vanligt, som de flesta av er vet så har Melwin en väldigt känslig mage, men den funkar finfint nu och han bajsar som han ska! Det är så hemskt när man ser honom må så dåligt som han kan göra vissa perioder när inte magen funkar som den ska, Melwin blir inte sig själv och det vill vi ju att han ska vara!

Nu får ni sköta om er sålänge, så ska nog jag och Melwin hitta på något jättemysigt imorgon, så jag får riktigt mycket att skriva om.

Hej hej / Mamma Nadja

Typisk söndag

Hello alla godingar!

Nu ligger Melwin älsklingen och sover och jag och min stora karl sitter och tittar på någon film på 4an.
Har smsat Jenny nu, så förhoppningsvis sover inte den lille mamman, så hon kan komma förbi och göra oss lite sällskap.
Jenny har nämligen blivit min nya granne :) Jätteroligt!

Annars idag har vi bara tagit det lungt, myst, varit ute och gått en snabbsväng och lagat tacopaj! <3
Melwin har haft lite ont i magen nu också under kvällen, stackars lilla. Det är så hjärteskärande och se honom ha så ont och DESSUTOM inte kunna göra någonting åt det. Men tillslut somnade han, skönt för honom!

Pratade med en glad Robin för inte så längesen också, han ska förhoppningsvis komma hit nästnästa vecka. Kommer sakna honom skitmycket när han flyttar till Stockholm :( Men vi ska såklart ses så ofta det går ändå!
Robin nämnde också en bruds blogg, KISSIE kallas hon. Oh fy tamigfan vilken vidrig tjej! Det var nog det värsta jag sätt! 18 år och så jävla äckligt självupptagen och inte tala om hur mycket bruden skryter. Inte för att jag är svartsjuk, ja visst, kanske lite, mycket pengar skulle man ju inte tacka nej till, men skulle varenda människa bli sådär utav att ha mycket pengar, NEJ TACK!! Det är rätt sjukt vad pengar kan göra med en person.. Och hur kan folk gilla henne?! Jag kan verkligen inte förstå det..

Hon lär nog vara ett samtalsämne i några dagar nu, fy fan vad hemskt! *blä*

Nej, ikväll ska jag iallafall bara mysa med dom jag TYCKER OM! :)

Hej hej!



Stan hela dan


Tjena mors!
Nu har jag diskat Melwins flaskor till inattl och som vanligt på kvällarna så slutar det med att jag och karl sitter vid datorn eller teven och bara myser och tar det lungt!

Har annars varit heldag på stan idag. Jag och Robin begravde stridsyxan igårkväll och pratade igenom våra små missförstånd, och äntligen träffades vi igen.
Melwin tycker verkligen om Robin massor, det känns så roligt, för Robin får sånt självförtroende när lillkillen ger honom det där stora vackra leendet :D

Fick lite extra floes imorse, så passade på att köpa mig ett nytt plagg på stan och såklart ett nytt åt Melwin också. Han fick nya solbrillor också, lite fränare än de vi köpte på Kolmården. Han är så underbar den lille, han smälter en med vad som helst!! <3

Innan vi drog hem tog vi en kebab på Hakkepi och glassade i solen en stund. Vid halv 7 gick bussen hem och mormor och moster till Melwin kom på en snabbfika, vilken det ofta blir nu för tiden. Tycker det är jättetråkigt att våran kontakt är som den är, men jag antar att det blir så när man har skaffat sig en egen familj. Man får ro om sina närmsta mest, snabbfika och snabba snack är väl det som blir med människorna runt om.
På tal om människor runt om, så ska jag till min moster på fredag på fika. Vart jätteglad när jag fick sms och hon frågade om vi inte kunde komma förbi :)

Vindspelaren är f.ö uppe!! Andreas satte upp den när vi kom hem, det var skitsnyggt! Nu får det gärna börja blåsa lite också ;)

Sköt om er! / Mamma Nadja
           

Kolmården


Hej allesammans!
Idag har vi varit på Kolmården, jättemysigt har det varit! Vi var helt slut när vi kom hem, gick upp tidigt och har varit ute i solen och gått hela dagen idag, då blir man rätt sliten, men det var det verkligen värt!
Vi drog hemifrån med våran lilla matsäck vid 9 och var framme vid djurparken vid 10. Melwin sov under hela resan dit och var jätteglad under hela dagen.

Vi har fått sätt massor med fräcka djur, aporna, och nodhörningarna är mina favoriter! Delfinerna hade jag sätt fram imot jättemycket, men vi struntade i delfinshowen denna gången, det var tydligen någon Marccoliotjafs, och det lockar inte så mycket. Då lockade bamse mer ;) Så vi struntade i delfinerna och drog till bamses värld istället. Där fick Melwin en tallrik, en skalman-mysdjur och en bamsebruk som vi ska förvara hans välling i. Sen kom bamse, det gick väldigt fort, så Melwin märkte inte av att bamse stod och klappade på honom än gång :p
Det var inte bara bamse vi fick träffa på bamses värld, Kjell Bergqvist var där också :D Jag tordes inte gå fram och be om att få ta en bild. Vafan, lite fritid ska han väl också ha ;)
Vid 4 var det dax att åka hem, borta bra, men hemma bäst som man brukar säga och det stämmer verkligen. I entrebutiken påväg ut fick Melwin sig ett par skitsöta glajer som han tyckte massor om. Han bara skrattade när han fick på sig dom. Lilla älsklingen <3

Imorgon ska vi träffa Robin och så vill jag sätta upp våran vindspelaren som vi köpte. Det får vi se :)
Nu är jag trött, så blir nog nattciggen och sen sängen :)

Godnatt!

RSS 2.0