29 juni

Hej där!

Hur underbart väder får det inte vara?! Gud så skönt det har varit!
Min familj orkar dock inte röra sig allt för mycket i denna värmen, så idag tog vi en lugn dag, med solning och jordgubbar vid kanalen.
Melwins farfar var här idag på en liten sväng också, skulle bara säga hej och kom också med en glad nyhet, att Andreas fått sommarjobb. Jag är verkligen jätteglad för din skull älskling, hoppas bara att du får köra traktor också som du så gärna vill :)

På kvällskvisten var vi och köpte fika tills imorgon, när vi ska till KOLMÅRDEN! :D Jag, mina två grabbar och min kontaktperson ska dit. Ska bli jätteroligt! Hoppas bara att Melwin orkar hålla sig vaken i den värmen som kommer vara imorgon, så han också kan få titta på djuren.

Passade på att köpa en mobil på ICA när vi var där också, har inte råd med abbonemang, så köpte mig en kontantkorts nokia, som är stenålders, men den funkar till att ringa och smsa iaf :) Så nu kommer man vara så stolt när man får ta upp mobilen bland folk när det ringer, inte kanske :D

Nehepp, nu kanske man skulle hjälpa karl med salladen som vi ska ha till imorgon.
Godnatt med er allesammans!



 

22 juni



God kväller!
Nu är klockan snart 02.00 och jag och Andreas myser lite framför teven och kanske att våran lillkille strax vaknar.
Kollade nyss också på E's bilddagbok, känns overkligt, jag kände dig inte längre, men vi pratade mycket på högstadiet och några enstaka gånger när vi bodde grannar förra året, trots det så beklagar jag allas sorg och tycker att det är mycket tragiskt det som har hänt. Vila i frid E.

Annars har dagen varit hel-bra! Familjen har varit ute hela dagen, vi var i Berg och fikade och drog en minigolf och Melwin har varit vaken och med hela tiden. Efter det drog vi hem en sväng och gjorde iordning lite nytt käk till Melwin.. Andreas skulle ju såklart fira sin 20års dag i efterskott genom att dra på systemet och köpa sig lite till helgen, då vi är barnlediga och ska ha lite födelsedagsfirande. Ni skulle alla ha sätt Andreas min när han kom med sina systemetkassar traskandes genom Ikano, vad stor och stolt han var. HAHA :D
Melwin f.ö är nu 2 månader och 1 vecka gammal, så fort det går! Nu tittar han och "pratar" hela tiden, skrattar och ler och lyfter på nacken så duktigt. Min lille kille.. kan inte förstå att jag faktiskt är den lyckligt lottade mamman till honom än. Men gud vilken underbart snäll liten kille det är, det går inte annat än att bara älska honom mer än någonting annat.
Ne, som sagt, klockan är ju lite nu, så ska nog hoppa i kojs snart
 / Nadja

RSS 2.0