God natt allesammans


Varför inte bara vara miljonär, typ idag?

Så man kan shoppa loss typ, riktigt riktigt ordentligt. Det är nog inte helt omöjligt för mig att slänga bort en miljon på en dag, inte idag iaf. Har ett riktigt köpsug just nu, vill ha massor.
Så är det någon som har en miljon över, så är jag intresserad ;)

På tal om att köpa så är Andreas på djurmagasinet nu och köper fiskar till vårat akvarium, som vi inte har än :P
Han ska ha dom i skolan, tills vi har bestämt oss för något snyggt akvarium och tills miljonen kommer. Hihi.
Nej, men vi har pratat mycket om husdjur och har haft riktigt seriösa funderingar på en kattunge, men så har vi alltid kommit fram i slutändan att det inte blir så bra.
Men för Melwins skull så passar nog fiskar lika bra, om kanske inte bättre, om man köper ett gäng med riktigt mycket färger och så :)

Nu ligger Melwin på sitt babygym och diskuterar som vanligt. Han har börjat snacka riktigt mycket och det är VÄLDIGT roligt att höra.
Igår var jag tvungen att filma honom när han kommer igång. Det lät precis som att han diskuterade med någon, med väldigt bestämd röst och ansiktsuttrycken såg också väldigt bestämda ut.
Det är så underbart med en liten bebis. Jag ÄLSKAR att vara mamma!

Nu ska jag sätta på mig ordentliga kläder och gå ut en sväng med min underbara prins.
PÖSS


Här får ni bild på en body som jag bara MÅSTE köpa åt Melwin. Den är ju som hittad för våran lilla Buddah ;D


Vilket underbart liv jag har!

Jo vänner, det är precis så jag känner! Jag har världens finaste familj och världens bästa vänner runt omkring mig! Jag kan inte få det bättre!
Eller jo, en ny vagn.. men vet ni vad, den kommer IMORGON. Haha!

Nu ligger den sista tvätten i torktummlaren som karln snart ska ner och hämta, just nu är han upptagen med att plugga teori :)
För mig får han gärna vara upptagen med sådana smaskigheter. Jag hoppas att det kommer gå bra nästa gång han har teoriprov, så vi kan åka till Ullared! (a)

Annars idag har jag bara varit ute hela dagen, känns som att man får passa på nu när solen äntligen är framme. Det känns i vindarna att sommaren snart är över.. Som om att den änns hade börjat, känner jag då.
Var en sväng hos optikern imorse också och gjorde en synundersökning, det behövdes ju tydligen, för nu ska mamma Nadja bli en glasögonorm. Det är fett!
Tänkte köpa mig ett par enorma pilotbrillor som min morfar hade när han var yngre. Det är fett iaf!

Melwin har ätit morotspuré idag, vilket han verkade tycka vara gott, dock var han nog inte så hungrig, så jättesugen var han väl inte.
Idag har han annars varit på sitt som vanliga glada och underbara humör och varit jättesnäll mot mamma hela dagen.
Vi har nämligen haft våran första riktiga ensamma dag idag, Andreas började skolan igen. Så nu är det bara jag och Melwin under dagarna, vilket är jätteskönt faktiskt. Men tur och väl så kommer ju karln iaf hem på eftermiddagen :)

Snart är det dop och jag längtar faktiskt riktigt mycket. Vi var ju och träffade prällen här om dagen, vilket gick jättebra. Tycker nog bara att det är jobbigt i sig att sitta och prata med en prälle, man blir genast så duktig i munnen och passar sig för varenda litet ord som vill hoppa ur. Men jag antar att prällen verkade skitbra!
Nu är allting fixat och färdigt tills på lördag när vi ska börja duka fram och sådär innan söndag.
Det ända vi måste fixa är skjuts till kyrkan :D Det kanske vorre lönsamt att fixa det ganska snart.

Jennifer var här en sväng idag också, var roligt att hon äntligen fick träffa Melwin igen efter alla dessa månader som gått. Synd att inte Melwin fick träffa J's lilla doggy bara. Han fick visst stanna hemma idag :(
Men nu har jag och J bestämt oss för att träffas lite oftare, vilket säkert behövs.

Nu börjar karln vrida sig och sucka ute i köket, så får väl gå ut och ta en cigg med honom innan jag går och lägger mig och ge honom massa med creds för att han pluggar så duktigt.

Meneeeeeeeeeeeee, ha det så gött nu folks!
Hejs


God kväll n000bz



Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, pallar inte sitta och skriva skit bara. Vill ju helst att mina kära läsare ska tycka att det ska vara intressant och bara läängta efter att få läsa min blogg ;)

Snart ska vi ha ett dop för våran nu 4 månaders vackra Melwin. Vi har beställt en jättevacker tårta från tårtverksta'n, idag beställde vi en ros till dopklänningen och dopklänningen är prövad och PERFEKT på våran vackra son! :D
Jag är riktigt taggad! Längtar massor! Mest efter att bara få träffa lite släktingar och veta att alla är där för min lilla Melwin.
Sen kommer ju Melwins blivande gudfar tillbaka till Linköping också! Det längtar jag väldigt mycket efter, att få träffa lille Rufen.

Imorgon ska vi träffa prällen och planera lite inför dopet, bestämma lite psalmer och allt såntdär JÄTTEroligt :P
Nejvärs, men ska bli skönt att få se lite hur det kommer bli och vad som väntar!

Ikväll sitter vi väl som de flesta kvällarna 1 vecka tillbaka ungefär, och kör farmville på facebook. Helt sjukt. Både jag och Andreas är superseriösa och sitter och diskuterar kossor, ladugårdar och adopterade får. Helt sick! Vi har lyckats smitta över vårat desperata beteende på några familjemedlemmar också och lite vänner :D Här snackar ni med no lifern #1
Men helt ärligt, bli medlem på Farmville och lira lite farmliv med oss. Haha!

Melwin vart som sagt 4 månader igår! Min lilla prins!
Det firade vi med att ge honom lite smaskig potatis-och palsternackpuré :D Han var inte riktigt säker på't först, men efter att ha smaskat och känt efter ett tag så hade han bestämt sig för att det var rätt Ok :D
Riktigt roligt att se! Blir roligt när vi kan få ge honom någon fruktpuré nästa gång, det kommer han ju bara ÄLSKA!

Nej, nu ska man väl glo färdigt på pokern. Fan vad man blir nervig när man glor på andra som spelar.
Brrrr.

PUSS HAJ

4 rökfria dagar!

Och livet blir nog inte bättre. Vilket jävla självförtroende och så otroligt bäst man känner sig! Jag och Andreas är världsbäst just nu, jo, men ni måste låta mig tycka så. Det är det som får mig att fortsätta!!
Vi har gått våran första långsväng idag, utan cigg. Kändes väldigt bra!  Det här kommer jag alltid fortsätta med :)
Äntligen rökfri!!
Melwin har haft världens underbaraste och bästa humör idag! Varit glad och skrattat hela dagen i princip.
 Så har han fått se systers häst och det tyckte han väldigt mycket om! Det var häftigt!
Nae, idag tänker jag inte skriva mer. Har inget skrivarhumör och blir bara tråkigt och flummigt om jag ska sitta och skriva strunt jämt.
Uppdaterar när det finns mer att berätta :P
Hej på ett tag


Sluta röka!!

Ja, det är precis vad jag håller på att göra!
Är inne på dag 2 nu och det har gått riktigt bra! Igår var väl humöret lite svajigt, men bättre idag! Har knappt haft något sug överhuvudtaget. Är så glad att jag äntligen har bestämt mig!
Nu är jag äntligen rökfri och ingenting kan få mig att ändra mig.
Inga äckliga rökandedräkter, inga stinkande kläder, inga mer dåliga lungor, inga mer pengar ska mer gå åt för detta elände!!
Andreas har också slutat röka och jag tycker att han är jätteduktig! Det är så skönt att vi är två om detta, så man kan hjälpas åt och stötta varandra! :)

Hela livet känns så underbart, jag är så jäääävla glaaaaad!! :D

Och Melwin har också varit jätteglad idag. Han har träffat gammelmorfar och Gerd idag och grät ingenting, tills mormor kom! Jag kan inte förstå vad det kan vara med mormor som är så hemskt.
Som tur är så släpper ju tykänslorna snart och Melwin behöver inte vara ledsen mer.

Nu ska jag fixa lite på bloggen. Ha det bra! Puss hej


RSS 2.0